Vacatures Vrijwilligers

Een evenement zoals Concours Hippique Bergen op Zoom kan alleen maar plaatsvinden door de ondersteuning van talloze vrijwilligers. Wij zijn dan ook continu opzoek naar uitbreiding van onze diverse teams. Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil jij onderdeel uitmaken van onze gezellige organisatie? Kijk dan snel of één van onderstaande vacatures jouw interesse hebben.

Op de dagen zelf word je voorzien van eten & drinken en na afloop van het evenement word je uitgenodigd voor de medewerkersavond (BBQ) waarbij je met iedereen nog een keer herinneringen op kunt halen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Suzanne & Eline op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(Op)bouwploeg

De week voor het concours (maandagochtend tot en met vrijdagmiddag) overdag en in de avond, voor de opbouw van het terrein.

Parcourshulpen

Tijdens de rubrieken help je de gevallen balken terug te leggen en hindernissen eventueel terug op te bouwen. Tussen de rubrieken door help je met het aanpassen en verplaatsen van de hindernissen.

Schrijvers

Tijdens de dressuurwedstrijden noteer je de door de jury opgegeven punten en eventuele opmerkingen.

Begeleiding Dressuur

Zorg dragen voor het verkleinen en vergroten van de dressuurbanen en de jury auto's op juiste plaatsen zetten.

Verkeersregelaars

Op de parkeerplaatsen worden de vrachtwagens, trailers en bezoekers naar de juiste plek begeleid zodat we zo optimaal mogelijk van de plaatsen gebruik kunnen maken.

Medewerkerstent

Ontvangst van alle vrijwilligers en juryleden, zorgen voor een lekkere lunch of avondeten.

Horeca

Medewerkers bar, inschenken en serveren van drankjes en snacks. Minimale leeftijd 18 jaar. 

Schrijver springen

Bij de jury punten invoeren, enige affiniteit met de springsport is gewenst. We hebben voor deze post enkel zaterdagochtend tot ongeveer 12.30u en zondagmiddag vanaf 12.00u nog iemand nodig.

Opruimploeg

We zoeken voor dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni nog mensen die overdag en in de avond kunnen helpen het terrein in oude staat te herstellen en alles te opruimen.