Sponsoring

Namens de organisatie van Concours Hippique Bergen op Zoom heb ik het genoegen om u hierbij de vernieuwde sponsorbrochure aan te mogen bieden.

Concours Hippique Bergen op Zoom is een van de mooiste evenementen in West-Brabant. Een rijke traditie van meer dan honderd jaar verbindt prachtige paardensport met gastvrij en bourgondisch Bergen op Zoom. De stad waar Brabant Zeeland kust. Een Pinksterweekend lang word stadspark “Kijk in de Pot” omgetoverd tot één groot hippisch festijn met tal van wedstrijden in de disciplines aangespannen, dressuur en springen. De officiële “kick off” van de 117de editie van Concours Hippique Bergen op Zoom is op vrijdag 29 mei 2020.

Concours Hippique Bergen op Zoom biedt een prachtig decor. Niet alleen voor degenen die zich met paardensport verbonden voelen en daarin actief zijn, maar voor iedereen die wilt genieten van Aangenaam Bergen op Zoom. Een vierdaags programma vol met prachtige paardensport op hoog niveau, afwisselende shows en clinics, dat samen met een Good Living Fair en culinair genieten garant staat voor de ultieme beleving. Concours Hippique Bergen op Zoom heeft het allemaal.

Na voetbal is de paardensport de sport met de grootste economische waarde. Concours Hippique Bergen op Zoom biedt u een uniek podium om uw bedrijf onder een groot publiek te promoten. Ieder jaar weer mag dit evenement zich verheugen op grote media-aandacht van pers, radio en tv.

Investeren in Concours Hippique Bergen op Zoom loont. U creëert niet alleen extra waarde voor uw onderneming; u ondersteunt ook de Nederlandse ruitersport, Concours Hippique Bergen op Zoom in het bijzonder.

In deze brochure vindt u verschillende suggesties voor sponsoring. Maatwerk is vanzelfsprekend ook mogelijk. De sponsorcommissie van Concours Hippique Bergen op Zoom bespreekt graag uw wensen.

Ik nodig u graag uit om deze sponsorbrochure door te lezen. Ik spreek daarbij de hoop uit dat u uw bedrijf wilt verbinden aan de 117de editie van het Concours Hippique Bergen op Zoom. Ik ontmoet u graag tijdens het Pinksterweekend van 29 mei tot en met 1 juni aanstaande op het VIP-terras in stadspark “Kijk in de Pot”.

Teun van den Broek
Voorzitter
Stichting Concours Hippique Bergen op Zoom