Fair

Onze fair staat in het teken van 'good living', genieten van het goede leven in alle opzichten. Dit 3-daagse buitenevenement vind plaats tijdens het pinksterweekend en wordt gehouden op stadspark "kijk in de pot" te Bergen op Zoom.

Tijdens dit weekend kunt u hier heerlijk shoppen, een groot aanbod van verschillende standhouders presenteren u de meest prachtige producten. U vindt er de mooiste woonaccessoires, hipste fashion, diverse streekproducten en u kunt genieten van diverse proeverijen. De sfeervol ingerichte stands geven het geheel een exclusieve, maar bovenal een gezellige uitstraling.

Natuurlijk denken we ook aan de kids, zij kunnen zich (onder toezicht van een ouder/verzorger) heerlijk vermaken op ons kids plein! Dit jaar hebben wij in samenwerking met Monkeytown een ware buitenspeeltuin gecreëerd! Plezier op de diverse springkussens, een spannende tocht over de stormbaan, klauteren als een aap, een rit in de minicars, het kan allemaal! En natuurlijk kunnen de kinderen een ritje op een pony maken.

Van jong tot oud, we hebben overal aan gedacht.
Welk stripfiguur er dit jaar op ons concours aanwezig is blijft nog even een verrassing! We houden jullie op de hoogte..

De toegang van de fair en het kids plein is vrij.

 

 Fair