Sponsoring

Beste paardensport liefhebber,

Voor de 114e maal organiseren wij, Stichting West-Brabantse Harddraverij en Concours Hippique, met veel plezier het Concours Hippique in Bergen op Zoom. Dit mooie en gewaardeerde paardensport evenement zal plaatsvinden in het pinksterweekend van zaterdag 4 juni tot en met maandag 6 juni 2017.

Na in 2015 en 2016 met een grotendeels nieuwe groep van enthousiaste medewerkers het Concours Hippique weer op de kaart gezet te hebben, werken wij er met z’n allen hard aan deze ingeslagen weg te blijven volgen en waar kan verder te verbeteren.

De paardensport staat centraal, dit fenomeen heeft een landelijke en internationale aantrekkingskracht, welke voor u als sponsor zeer aantrekkelijk kan zijn. Wij proberen een interactie te bewerkstelligen tussen sponsor, ruiter en publiek, om zo te zorgen voor een ambiance die uw bedrijf nog meer “in the picture” zal zetten.

Tijdens de pinksterdagen bent u welkom om in een ontspannen sfeer op onze VIP accommodatie met uw gezin, vrienden, gasten, klanten of medewerkers op een unieke manier de paardensport te beleven. U krijgt als sponsor uitleg over de paardensport en u kunt genieten van shows en clinics, gegeven door gedreven professionals uit het vak. Daarnaast zijn er verschillende rondleidingen over het terrein met de daarbij behorende vakkundige uitleg over alle activiteiten in de hippische sport en krijgt u indirect een blik achter de schermen van het evenement.

Naast landelijke en nationale rubrieken voor zowel de spring- dressuur- en aangespannen sport, hebben we net als vorig jaar gekozen voor een speciale dag voor de pony-ruiters, welke we wegens groot succes verder uitbreiden. “De jeugd heeft de toekomst” en door het creëren van een platform voor de jeugdige paardensporters onder ons, bouwen we hier indirect mee aan de toekomst van ons Concours Hippique.

Naast de sport kunt u genieten van een bezoek aan onze “Good Living” fair, die na de 2 succesvolle vorige edities niet meer weg is te denken op ons evenement. Ook aan de kinderen wordt uiteraard weer gedacht, voor hen wordt er wederom een groot speelparadijs opgebouwd, waar zij zich naar hartelust kunnen uitleven.

Aan de interne mens wordt dit jaar weer extra aandacht besteed en bestaat er in onze VIP accommodatie de mogelijkheid te genieten van een gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes, met op de zondag en de maandag een speciale “Good Living” lunch.

Het sponsoren van Concours Hippique Bergen op Zoom geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf op een unieke wijze te promoten voor het publiek en uw klanten. U heeft in een ontspannen omgeving de tijd om contacten te leggen en te netwerken. Onze centrale locatie tussen Antwerpen, Zeeland, Breda én Rotterdam maakt dit logistiek gezien dan ook zeer interessant. Het Concours Hippique op stadspark “Kijk in de Pot” trekt jaarlijks 15.000 bezoekers.

Als sponsorcommissie van de stichting willen we natuurlijk ook inspelen op uw wensen. In deze brochure vindt u als voorbeeld enkele standaard sponsorpakketten. Kijkt u dit eens rustig door. Mocht dit niet aan uw wensen voldoen, stellen wij graag een voor u op maat gemaakt pakket samen dat naadloos aansluit op uw wensen.

Wij hopen op een fijne samenwerking en zien u graag in 2017 op “Kijk in de Pot”

Namens de sponsorcommissie,
Teun van den Broek
Voorzitter Stichting Concours Hippique Bergen op Zoom